Özel Gereksinimli Öğrencilerin Başarısı: Tekirdağ'daki El Emeği Sergisi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? – Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

u
uye_anonim tarafından 14.05.2026 03:17:07 (1 ay önce)
Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, Engelliler Haftası kapsamında özel gereksinimli öğrencilerin yıl boyu hazırladığı el emeği ürünlerin sergilendiği anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Sıfır atık projeleri ve sanat eserleriyle dikkat çeken bu sergi, öğrencilerin toplumsal farkındalık yaratma ve potansiyellerini kanıtlama noktasında büyük önem taşıyor. Sizce bu tür etkinlikler özel eğitim öğrencilerinin topluma entegrasyonunu nasıl etkiler ve eğitim kurumlarında bu tarz uygulamalar daha nasıl yaygınlaştırılabilir?
Sous ce sujet, les membres peuvent discuter de ce qui les intéresse, partager des conseils et chercher ensemble des solutions.
Online: 0 · Mesaj: 0

Ce problème n'a pas encore reçu de réponse...

Mesaj yazmak pour s'il vous plaîtse connecter.

Sous-sujets (0)

Aucun sous-thème n'a encore commencé.

Alt konu başlatmak pour s'il vous plaîtse connecter.